Фото без опису

У Житомирі 26 березня ГО «Вдоскональ себе» провела нетворкінгову зустріч для підприємців, студентів та викладачів Поліського національного університету за підтримки EU4Business. Співпраця підприємців та університетів – це можливості для одних забезпечити свій бізнес кваліфікованими працівниками, а для інших підготувати спеціалістів відповідно до вимог сучасного ринку праці.

 Така освітня зустріч є одним із етапів проєкту «Доступна бізнес-освіта», який реалізовує ГО «Вдоскональ себе» в межах програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Також триває навчання у Школі підтримки малого та середнього бізнесу для підприємців із Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей. У Школі навчаються 50 підприємців з різних сфер, з різним досвідом та можливостями. Ці представники бізнесу і стали учасниками нетворкінгової зустрічі в університеті, аби розповісти про свої очікування та потреби у кваліфікованих спеціалістах.

 Доцент кафедри маркетингу та менеджменту Поліського національного університету Наталія Степаненко провела презентацію щодо практик залучення стейкхолдерів до процесів забезпечення якості освітніх програм. Наголосила на важливості такої колаборації для усіх сторін процесу. Адже якісна підготовка майбутніх фахівців допомагає їм надалі працевлаштуватися на гарну роботу, а представникам бізнесу (працедавцям) підсилити свою справу кваліфікованими спеціалістами.

Після представлення свого бізнесу та планів щодо розвитку підприємці у форматі «світового кафе» спілкувалися зі студентами і готові були навіть розглянути їх резюме.

 Також представники бізнесу домовилися з університетом про подальшу співпрацю, обмінялися контактною інформацією, аби в майбутньому взаємодіяти якісно та конструктивно.

 Довідкова інформація: 

Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

 Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису