Відбулися змагання з воєнізованого кросу

Відбулися змагання з воєнізованого кросу

18 квітня  2019 року в опорній Липненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулися змагання з воєнізованого кросу серед старшокласників Любарщини, приурочені вшануванню пам’яті загиблого воїна-афганця Володимира Бойка, організовані  Товариством сприяння обороні України спільно з відділом освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради, відділом освіти і культури Любарської РДА, відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Любарської РДА та Любарською районною спілкою «Воїнів Афганістану».

Ускладнення ситуації з пожежами в екосистемах області

Ускладнення ситуації з пожежами в екосистемах області

На території України спостерігається підвищення температурних показників та незначна кількість опадів. За таких умов можливе виникнення пожеж у природних екосистемах. Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають значного збитку державі та, в першу чергу, навколишньому середовищу, можуть спричинити пожежі будівель, знищити лінії електромереж, газо- та нафтопроводів, лісові насадження. Найчастіше пожежі у природних екосистемах виникають у результаті людської недбалості та неуважності. Особливо збільшується кількість такого роду пожеж у весняно-літній період. Співробітники Служби порятунку нагадують людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття.

Екологічний місячник

Екологічний місячник

Учні Великодеревичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів в рамках проведення екологічного місячника взяли участь у акції "Краса шкільного подвір'я". На території школи посаджено зелені насадження - туї.

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

 Бердичівське управління ГУ ДФС у Житомирській області повідомляє, що з 02.05.2019 року функціонуватимуть нові рахунки для сплати ЄСВ.

День відкритих дверей в Липненському опорному ЗЗСО

День відкритих дверей в Липненському опорному ЗЗСО

16 квітня двері опорного ЛипненськогоЗЗСО гостинно відкрилися для учнів, батьків та вчителів Горопаївської філії. У День відкритих дверей гості мали змогу ближче познайомитися із навчальним закладом, з його учнівським та педагогічним колективом.