КОНКУРС НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ РАДНИКІВ

КОНКУРС НА НАВЧАННЯ ДЛЯ ГРОМАДСЬКИХ РАДНИКІВ

Якщо Вам небайдужий розвиток Вашої громади, Ви розумієте її проблеми, прагнете змін і готові докладати зусиль на допомогу громаді, запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі і долучитися до команди громадських радників!

Про перерахунок пенсій з 01.03.2019

Про перерахунок пенсій з 01.03.2019

На виконання частини 2 ст.42 Закону України Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”, з 1 березня поточного року органами Пенсійного фонду України в області проведено перерахунок шляхом збільшення показника середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії.

Регуляторний акт

Регуляторний акт

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 18.03.2019 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень сесії Любарської селищної ради:"Про Положення  про порядок приватизації

Отримання права на шлюб неповнолітніми

Отримання права на шлюб неповнолітніми

Шлюбний вік для чоловіків та жінок встановлюється у вісімнадцять років. В будь- якому разі особи, які бажають зареєструвати шлюб, мають досягти шлюбного віку на день реєстрації шлюбу.

Військова служба за контрактом

Військова служба за контрактом

Представниками Любарського районного військового комісаріату постійно проводиться робота по агітації жителів району на військову службу за контрактом. Усі бажаючі можуть отримати агітаційні матеріали різних військових частин, а також вичерпну інформацію про особливості проходження військової служби за контрактом, її переваги та перелік необхідних документів.

Робочі наради

Робочі наради

Протягом  січня,  лютого 2019 року за ініціативи селищного голови відбувалися робочі наради по старостинських округах. На нарадах були присутні в.о.старости,  діловоди, депутати, землевпорядники, директори шкіл, завідувачі садочків, ФАПів, директори будинків культури .

В Любарській об’єднаній територіальній громаді вже розпочато активне будівництво  нової сільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Липне.

В Любарській об’єднаній територіальній громаді вже розпочато активне будівництво нової сільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Липне.

Зараз важливим є показати стандарти якісної медицини у сільській місцевості обє’днаних територіальних громад. Ми говоримо про будівництво 512 нових амбулаторій. В розрізі регіонів їх кількість різна. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр-Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.