Дводенний семінар в місті Полонне

Дводенний семінар в місті Полонне

Освітня стратегія громади-тема дводенного тренінгу в м. Полонне, модераторами якого є Айдер Сеїтосманов та Войцех Мархлєвскі. Від Любарської об’єднаної територіальної громади участь в заході приймали  Янко Василь Володимирович  секретар Любарської селищної ради  та начальник відділу освіти Осипенко Алла Миколаївна.

Регуляторний акт

Регуляторний акт

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 12.04.2019 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень сесії Любарської селищної ради: Про затвердження порядку розміщення зовнішньої реклами в Любарській селищній раді Житомирської області       

Регуляторний акт

Регуляторний акт

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 12.04.2019 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень сесії Любарської селищної ради: Про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність територіальної громади Любарської селищної ради

Воєнізований крос присвячений пам'яті Бойка Володимира Сергійовича

Воєнізований крос присвячений пам'яті Бойка Володимира Сергійовича

18 квітня  2019 року в опорній Липненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбудуться змагання з воєнізованого кросу серед старшокласників Любарського району, приурочені вшануванню пам’яті загиблого воїна-афганця Володимира Бойка, організовані  Товариством сприяння обороні України спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Любарської РДА, Відділом освіти і культури Любарської РДА, відділом освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради та Любарською районною спілкою «Воїнів Афганістану».

На території громади розпочинається будівництво сонячної електростанція

На території громади розпочинається будівництво сонячної електростанція

10.04.2019 р. Любарським селищним головою  Герасимчуком В.М. було проведено зустріч з представниками компанії ТОВ «Болохівський солар парк». За попередньою домовленістю в травні  2019р. компанією розпочинається будівництво  сонячної електростанції  на території Юрівського старостинського округу, що дасть змогу створити  нові робочі місця для жителів громади та збільшити надходження до бюджету.

Центр регіонального розвитку

Центр регіонального розвитку

Швейцарське бюро співробітництва в Україні представляє Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC) і управляє серією малих проектів, які в першу чергу орієнтовані на громадські організації. Заявники повинні бути зареєстрованими українськими неурядовими організаціями з адекватною організаційною структурою і належним фінансовим досвідом. У виняткових випадках комерційні, урядові або міжнародні організації можуть також розглядатися.