Відбувся  чемпіонат  Житомирської області з боксу серед молоді  2001-2002 р.н.

Відбувся чемпіонат Житомирської області з боксу серед молоді 2001-2002 р.н.

У місті Бердичеві  5-6 квітня 2019 року відбувся чемпіонат Житомирської області з боксу серед молоді 2001-2002 р.н. В змаганнях взяло участь близько 120 боксерів. Приймали Участь в чемпіонаті  вихованці Любарського  КЗ ДЮСШ  Кулік Богдан  та Кукурудза  Дмитро  які посіли перші місця в вагових категоріях  56 кг та 52 кг .

Кубок  Житомирської області з футболу «Пам’яті Героїв Небесної сотні»

Кубок Житомирської області з футболу «Пам’яті Героїв Небесної сотні»

13 квітня 2019 року на стадіоні "Колос" відбувся футбольний поєдинок розіграшу Кубку Житомирської області з футболу «Пам’яті Героїв Небесної сотні» між командами СК «Технофон» (смт.Любар) – ФК «Ружин» (смт.Ружин).

СТРОКОВА СЛУЖБА – МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ

СТРОКОВА СЛУЖБА – МІФИ ТА РЕАЛЬНІСТЬ

Весняна пора – привідвкотрепоговорити про строкову службу у Збройних Силах України. Такийсобіінформаційний «фетиш», якийпід час черговоїпризовноїкампанії активно іде по руках представників ЗМІ та діячів «небайдужоїспільноти». І про що ж говорить, зазвичай, голос народу?

Дводенний семінар в місті Полонне

Дводенний семінар в місті Полонне

Освітня стратегія громади-тема дводенного тренінгу в м. Полонне, модераторами якого є Айдер Сеїтосманов та Войцех Мархлєвскі. Від Любарської об’єднаної територіальної громади участь в заході приймали  Янко Василь Володимирович  секретар Любарської селищної ради  та начальник відділу освіти Осипенко Алла Миколаївна.

Регуляторний акт

Регуляторний акт

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 12.04.2019 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень сесії Любарської селищної ради: Про затвердження порядку розміщення зовнішньої реклами в Любарській селищній раді Житомирської області       

Регуляторний акт

Регуляторний акт

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 12.04.2019 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень сесії Любарської селищної ради: Про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, визнання спадщини відумерлою та прийняття такого майна у комунальну власність територіальної громади Любарської селищної ради

Воєнізований крос присвячений пам'яті Бойка Володимира Сергійовича

Воєнізований крос присвячений пам'яті Бойка Володимира Сергійовича

18 квітня  2019 року в опорній Липненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбудуться змагання з воєнізованого кросу серед старшокласників Любарського району, приурочені вшануванню пам’яті загиблого воїна-афганця Володимира Бойка, організовані  Товариством сприяння обороні України спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Любарської РДА, Відділом освіти і культури Любарської РДА, відділом освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради та Любарською районною спілкою «Воїнів Афганістану».