На території громади розпочинається будівництво сонячної електростанція

На території громади розпочинається будівництво сонячної електростанція

10.04.2019 р. Любарським селищним головою  Герасимчуком В.М. було проведено зустріч з представниками компанії ТОВ «Болохівський солар парк». За попередньою домовленістю в травні  2019р. компанією розпочинається будівництво  сонячної електростанції  на території Юрівського старостинського округу, що дасть змогу створити  нові робочі місця для жителів громади та збільшити надходження до бюджету.

Центр регіонального розвитку

Центр регіонального розвитку

Швейцарське бюро співробітництва в Україні представляє Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва (SDC) і управляє серією малих проектів, які в першу чергу орієнтовані на громадські організації. Заявники повинні бути зареєстрованими українськими неурядовими організаціями з адекватною організаційною структурою і належним фінансовим досвідом. У виняткових випадках комерційні, урядові або міжнародні організації можуть також розглядатися.

Подарунок від депутата

Подарунок від депутата

Праця – це одне з найчистіших і найшляхетніших джерел емоційного стану, радості діяння, творення, найкращий шлях до того, щоб любити життя.

"Я МАЮ ПРАВО"

"Я МАЮ ПРАВО"

В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО", 08 квітня 2019 р. начальник відділу "Любарське бюро правової допомоги" Зубко Олена Костянтинівна спільно з начальником Любарського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Бенедюк Тетяною Миколаївною здійснили виїзний прийом громадян в Малобраталівському старостинському окрузі Любарської ОТГ. 4 Громадян, які прийшли на зустріч з фахівцями, цікавили такі питання: - Порядок приватизації земельної ділянки. - Визнання права власності на спадщину за заповітом. - Монетизація субсидії в 2019 році. - Безоплатна передача земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. - Порядок оформлення права власності на самочинне будівництво. Кожне питання розглянули та пояснили громадянам правовий механізм вирішення проблеми.

Регуляторний акт

Регуляторний акт

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 09.04.2019 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень сесії Любарської селищної ради:"Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податківта зборів на 2020 рік"

Регуляторний акт

Регуляторний акт

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 09.04.2019 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проекти регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу проектів рішень сесії Любарської селищної ради: Про затвердження  Умов організаціїта проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що проходять через населені пункти Любарської селищної ради 

Звіт: Про стан реалізації державної політики у сфері зайнятості населення станом на 01 квітня 2019 року

Звіт: Про стан реалізації державної політики у сфері зайнятості населення станом на 01 квітня 2019 року

Про стан реалізації державної політики у сфері зайнятості населення та посилення співпраці сторін соціального діалогу у вирішенні питань зниження безробіття в Любарському районі  станом на 01 квітня 2019 року

СТАТУТ

СТАТУТ

Любарська об'єднана територіальна громада пропонує для ознайомлення та надання пропозицій  проект статуту Любарської  об’єднаної  територіальної громади