Фото без описуСаме сім’я є опорою та надією для кожної людини. У колі близьких і рідних ми відчуваємо себе по-справжньому потрібними і незамінними, а наші справи та вчинки знаходять сенс.

Щорічно 15 травня, відзначають Міжнародний день сім’ї.

Сердечно дякуємо усім батькам за їх душевне тепло, терпіння, щиру любов, мудру житейську науку і надійну підтримку, якою вони щодня оточують та обігрівають дитячі душі. Хай любов'ю іскряться ваші очі, мир і спокій поселяться у душах! А, головне, хай удома вас завжди чекають щирі і люблячі люди!

В теперішній час існують такі сім’ї, які взяли на виховання дітей, що залишились без батьківського тепла та любові – це ПРИЙОМНІ СІМ’Ї та ДИТЯЧІ БУДИНКИ СІМЕЙНОГО ТИПУ. Саме вони подарували надію та можливість відчувати себе цим дітям синочками та донечками, зростати в турботі і родинному затишку.

На сьогоднішній день на Любарщині створено та функціонує 5 прийомних сімей та 2 ДБСТ, в яких виховується 23 дитини, соціальне супроводження яких здійснюється Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любарської селищної ради.

Якщо Ваше серце наповнює любов до дітей та Ви хочете, щоб Ваш дім наповнився дитячим щебетом, маєте бажання взяти у свій дім на виховання та спільне проживання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу звертайтеся за детальнішою інформацією до Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Любарської селищної ради за адресою: с. Старий Любар, вул. Медична, 5 тел. 2-22-53.

 

Центр соціальних служб для сім’ї,

дітей та молоді Любарської селищної ради

Фото без опису