З Днем знань

З Днем знань

Щиро вітаємо з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому – високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом, дорогі друзі!

Вакцинації тварин

Вакцинації тварин

Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 546 від 21 серпня 2020 року на території Житомирської області планується проведення осінньої кампанії із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Розповсюдження принад, які містять високо імунну, безпечну вакцину буде здійснюватися за допомогою авіатранспорту із злітно-посадкової смуги, яка розміщена поблизу м. Малин на всій території області (за винятком населених пунктів, водних об´єктів, автомагістралей та заборонних зон для польотів цивільної авіації).

Легальна зайнятість – шлях до гідної пенсії.

Легальна зайнятість – шлях до гідної пенсії.

Питання детінізації та легалізації зайнятості населення та заробітної плати, як ніколи набуло актуальності, адже ні для кого не секрет, що від розміру заробітної плати залежить рівень соціального захисту людини. Легальна робота, належним чином оформлені трудові відносини між найманим працівником та роботодавцем - це і відпускні нарахування і оплата листків тимчасової непрацездатності, допомога у разі отримання травми на виробництві, гідна пенсія, тощо. Легалізація заробітної плати – це важливий напрямок тісної співпраці соціальних партнерів та роботодавців. Питання виплати офіційної заробітної плати та офіційного працевлаштування залишається дуже актуальною темою у нашому суспільстві. На даний час виплати заробітної плати в «конверті» та нелегальна робота іще є, нажаль, нормою життя наших громадян та роботодавців.

Сесія селищної ради

Сесія селищної ради

03 вересня  2020 року о 10 годині в залі засідань районної ради відбудеться  засідання XXXІІІ сесії  VIII  скликання Любарської селищної ради.

Профілактичний рейд

Профілактичний рейд

20 серпня 2020 року службою у справах дітей Любарської селищної ради спільно з працівниками: центру соціальних служб та Любарського відділу поліції  було здійснено спільний профілактичний рейд та обстежено умови проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинахв селах: Великий Браталів та Кутище. З батьками проведено роз’яснювальну роботу щодо належного виконання ними батьківських обов’язків по відношенню до своїх дітей, попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків та проведено бесіду щодо безпечної поведінки дітей під час літніх канікул.

Амбулаторія у селі Липне

Амбулаторія у селі Липне

Будівництво нової амбулаторії загальної практики сімейної медицини завершується у селі Липне. За словами голови Любарської селищної ради Володимира Миколайовича, доступні та якісні медичні послуги в умовах нової амбулаторії місцеві мешканці зможуть отримувати уже 2021 році.

Благоустрій території  ЦНАП

Благоустрій території ЦНАП

Одинадцятого серпня 2020 року  відбувся черговий  суботник щодо благоустрою території перед ЦНАП Любарської селищної ради , який запрацює в пілотному режимі з 24.08.2020року.