Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області інформує

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області інформує

Звірка об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості для нарахування податку на нерухомість. Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що порядок нарахування та сплати податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки визначено статтею 266 Податкового кодексу України (далі – ПКУ). ПКУ передбачено, що база оподаткування об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, в тому числі їх часток, які перебувають у власності фізичних осіб, обчислюється контролюючим органом на підставі даних Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, що безоплатно надаються органами державної реєстрації прав на нерухоме майно та/або на підставі оригіналів відповідних документів платника податків, зокрема документів на право власності. Нагадуємо, що з метою достовірного нарахування податку на нерухомість, відповідно до норм п.п. 266.7.3 п. 266.7 ст. 266 ПКУ, платники податку мають право звернутися з письмовою заявою до податкового органу за місцем проживання (реєстрації) для проведення звірки даних щодо: - об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, в тому числі їх часток, що перебувають у власності платника податку; - розміру загальної площі об’єктів житлової та/або нежитлової нерухомості, що перебувають у власності платника податку; - права на користування пільгою із сплати податку; - розміру ставки податку; - нарахованої суми податку. У разі виявлення розбіжностей між даними податкового органу та даними, підтвердженими платником податку на підставі оригіналів відповідних документів, зокрема документів на право власності, контролюючий орган за місцем проживання (реєстрації) платника податку проводить перерахунок суми податку.

Любарський районний військовий комісаріат запрошує на військову службу за контрактом до 50 ОРВП

Любарський районний військовий комісаріат запрошує на військову службу за контрактом до 50 ОРВП

50-й окремий ремонтно-відновлювальний полк (50 ОРВП, ) — військовий підрозділ, що входить до складу Збройних Сил України. Розташований в смт Гуйва Житомирського району,

Ситуація з COVID-19 на Житомирщині

Ситуація з COVID-19 на Житомирщині

На Житомирщині за минулу добу 4 травня зареєстровано 18 нових випадків захворювання на COVID-19, що підтверджено лабораторними дослідженнями. Як повідомили у державній установі «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України», всього станом на 9 годину 5 травня в області інфікувалось коронавірусом 448 жителів.

ДО ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ - ФОТОКОНКУРС

ДО ДНЯ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ - ФОТОКОНКУРС

Любарська селищна рада,  відділ культури, туризму та організаційно-масової роботи запрошує жителів Любарської ОТГ поділитись досвідом подорожей Європейськими країнами і прийняти участь в фотоконкурсі «Вивчаємо Європу- розбудовуємо Україну!».

НЕ ЗГАСИТИ ПАМ’ЯТІ ВОГОНЬ

НЕ ЗГАСИТИ ПАМ’ЯТІ ВОГОНЬ

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь і інтернет-акції до Дня пам’яті і примирення «НЕ ЗГАСИТИ ПАМ’ЯТІ ВОГОНЬ».

Школярів Житомирщини запрошують взяти участь в онлайн-конкурсі дитячих малюнків «Країна моїх прав».

Школярів Житомирщини запрошують взяти участь в онлайн-конкурсі дитячих малюнків «Країна моїх прав».

З 23 квітня по 5 червня 2020 року Координаційний центр з надання правової допомоги проводить онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав». Учасники – діти віком до 18 років. Взяти участь у конкурсі, подивитися дитячі роботи та проголосувати за малюнок, що найбільше сподобався, можна на офіційному сайті конкурсу http://art-konkurs.legalaid.gov.ua.