До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що 12 травня 2020 року (вівторок), останній день подання звітності за І квартал: · звіту про суми податкових пільг за І квартал; · податкової декларації з податку на прибуток підприємства за перший квартал платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу*; · податкової декларації рентної плати з розрахунком; · рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за І квартал; · рентної плати за спеціальне використання води за І квартал; · податкової декларації екологічного податку за І квартал; · податкової декларації туристичного збору за перший квартал; · податкової декларації платника єдиного податку юридичними особами та фізичними особами —підприємцями третьої групи за перший квартал; · податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку за I квартал (форма № 1ДФ). податкової декларації про майновий стан і доходи фізособами-підприємцями, які в І кварталі 2020 року були або зареєстровані, або перейшли на загальну систему оподаткування зі спрощеної. * Платник податку на прибуток подає разом з відповідн ою податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність (крім малих підприємств) у порядку, передбаченому для подання податкової декларації (п. 46.2 ст. 46 Податкового кодексу). Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

Шановні жителі району!

Шановні жителі району!

       Традиційно 8-9 травня разом з усією Україною ми відзначаємо День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України повідомляє

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України повідомляє

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України у зв’язку з несприятливими посушливими погодними умовами, які останнім часом спостерігаються на території України доводить до відома інформацію щодо можливого алгоритму отримання коштів з резервного фонду бюджету у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного чи природного характеру, яка завдала шкоди посівам, або призвела до їх загибелі.

Ситуація з COVID-19 на Житомирщині

Ситуація з COVID-19 на Житомирщині

На Житомирщині всього з початку пандемії інфікувалось коронавірусом 455 жителів. Лише за минулу добу зареєстровано 7 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19.