Для представників ОТГ області презентували програмний комплекс «Соціальна громада»

Для представників ОТГ області презентували програмний комплекс «Соціальна громада»

У 2020 році стартував програмний комплекс «Соціальна громада», у рамках якого по всій Україні планується запустити фронт-офіси в ОТГ. Так жителі громад зможуть отримувати соціальні послуги безпосередньо за місцем проживання громадян. В області програмний комплекс вже діє в двох громадах, незабаром приєднається ще 17 ОТГ.

Сесія селищної ради

Сесія селищної ради

 26 лютого  2020 року о 10 годині в залі засідань районної ради відбудеться   засідання XXVII сесії  VIII  скликання Любарської селищної ради.

Оголошення

Оголошення

Відділ освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради повідомляє про те, що у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в окремих населених пунктах , членами комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Любарської селищної ради прийнято рішення про продовження  карантину в окремих закладах загальної  освіти Любарської селищної ради, а саме: Любарському ОЗЗСО №2, Глезненській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Любарському та Глезненському ЗДО  з 19.02.2020 по 21.02 2020 включно.

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області  нагадує, що завтра 19 лютого 2020 року (середа), останній день сплати:

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що завтра 19 лютого 2020 року (середа), останній день сплати:

ПДВ платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному кварталу, за ІV квартал 2019р.; · екологічного податку за IV квартал 2019 р.; · рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів за IV квартал 2019 р.; · рентної плати за спеціальне використання води за IV квартал 2019 р.; · рентної плати за користування надрами без рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини за IV квартал 2019 р.; · збору за місця для паркування транспортних засобів за IV квартал 2019 р.; ·   ; туристичного збору за IV квартал 2019 р.; · єдиного податку фізичними та юридичними особами, віднесеними до третьої групи, за ІV квартал 2019 р.; · єдиного податку з сум доходів, що оподатковуються за ставкою 15 % та задекларовані фізичними особами — підприємцями, за ІV квартал 2019 р.;< o:p> · податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи фізичними особами — підприємцями, які застосовують загальну систему оподаткування за результатами 2019 р. Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

Любарське бюро правової допомоги: виїзний прийом громадян у селі Юрівка Любарського району

Любарське бюро правової допомоги: виїзний прийом громадян у селі Юрівка Любарського району

13 лютого 2020 р. фахівчиня відділу "Любарське бюро правової допомоги" Зубко Олена Костянтинівна здійснила виїзний прийом в Юрівський старостинський округ Любарської ОТГ. Під час прийому серед громадян провела інформаційно-роз’яснювальну роботу про можливість оперативного отримання безоплатної правової допомоги. 4 Громадян, які прийшли на зустріч з фахівцем, цікавили такі питання: - Поділ спільного майна подружжя. - Оформлення права на спадщину. - Приватизація земельної ділянки, що знаходиться за межами населеного пункту. - Визнання права власності на нерухоме майно у порядку спадкування, у зв'язку з відсутністю правовстановлюючих документів. Кожне питання розглянула та пояснила громадянам правовий механізм вирішення проблеми. Також для працівників Юрівського старостинського округу Любарської ОТГ проведено семінар на тему: «Поняття та види земельних сервітутів».

Семінар-практикум вчителів фізичної культури.

Семінар-практикум вчителів фізичної культури.

30.01. 2020 року на базі ОЗ Любарська гімназія № 1 відбувся районний семінар-практикум для вчителів фізичної культури, присвячений темі «Шляхи підвищення сформованості навчального процесу  на уроках фізичної культури  у Концепції Нової української школи». Методист відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради  Осіпова О.В. ознайомила присутніх із актуальними питаннями щодо підготовки учнів до заліку в районній спартакіаді. Педагоги обговорили хід проведення районних спортивних ігор школярів у 2019-2020 році.

Сесія селищної ради

Сесія селищної ради

14 лютого  2020 року о 10 годині в залі засідань районної ради відбудеться позачергове  засідання XXVI сесії  VIII  скликання Любарської селищної ради.