Ліцензія на право зберігання пального: хто може не одержувати

Ліцензія на право зберігання пального: хто може не одержувати

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що суб’єкти господарювання всіх форм власності зберігання пального здійснюють за наявності ліцензії на право зберігання пального, які отримують на кожне місце зберігання пального. Ліцензії на право зберігання пального видаються уповноваженими Кабінетом Міністрів України органами виконавчої влади за місцем розташування місць зберігання пального терміном на п’ять років. Річна плата за ліцензію на право зберігання пального становить 780,0 грн. Суб’єкт господарювання має право зберігати пальне без отримання ліцензії на право зберігання пального в місцях виробництва пального або місцях оптової торгівлі пальним чи місцях роздрібної торгівлі пальним, на які отримані відповідні ліцензії. Ліцензія на право зберігання пального не отримується на місця зберігання пального, що використовуються: - підприємствами, установами та організаціями, які повністю утримуються за рахунок коштів державного або місцевого бюджету; - підприємствами, установами та організаціями системи державного резерву; - суб’єктами господарювання для зберігання пального, яке споживається для власних виробничо-технологічних потреб виключно на нафто- та газовидобувних майданчиках, бурових платформах і яке не реалізується через місця роздрібної торгівлі. Також не отримують ліцензію на зберігання пального СГ, які здійснюють, зокрема, зберігання пального виключно у споживчій тарі до 5 л. Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

Рахунок для благодійних внесків КНП « Любарська ЦРЛ»

Рахунок для благодійних внесків КНП « Любарська ЦРЛ»

КНП « Любарська ЦРЛ» надає рахунок , відкритий  в відділенні  Ощадбанку,  для зарахування благодійних внесків на придбання медичного обладнання (гастроскоп, бронхоскоп,) для раннього виявлення онкологічних захворювань   UA 943116470000026007300078101.

До уваги платників податків!!!

До уваги платників податків!!!

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що 28 люто го 2020 року (п’ятниця ), останній день сплати: акцизного податку за січень; податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу за січень; військового збору з нарахованого, але не виплаченого доходу за січень; рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України за січень; плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за січень. Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

Буккросинг

Буккросинг

Уприміщенні відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради оформлені полиці "Буккросингу".Буккросинг – це світ мандруючих книг. Ви можете обрати для себе підручники, посібники, художню літературу. В ідеалі, буккросери повинні залишати книги в парках, кафе, поїздах, станціях метро, бібліотеках, реєструючи книги на спеціальних сайтах, але головна ідея буккросингу—саме обмін книгами.  

Любарське бюро правової допомоги  лекція для студентів Любарського професійного ліцею

Любарське бюро правової допомоги лекція для студентів Любарського професійного ліцею

Що таке булінг? Що таке домашнє насильство та які його види? Яка відповідальність передбачена до осіб за вчинення булінгу та домашнього насильства? Про це 18 лютого 2020 року розповіла для студентів І та ІІ курсів Любарського професійного ліцею фахівчиня відділу "Любарське бюро правової допомоги" Бердчівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Зубко. Присутні отримали інформаційні матеріали та брошури з вказаними телефонами гарячих ліній для звернень.