СІМ’Я ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ

СІМ’Я ДЛЯ КОЖНОЇ ДИТИНИ

Яке це щастя виховуватися в родині, коли є батьки! І яке це страшне випробування для дитини, позбавленої родини! Нажаль, у будь-якій державі і в будь-якому суспільстві завжди були і є діти, які з різних причин залишилися без піклування батьків…

Сьогодні останній день терміну сплати

Сьогодні останній день терміну сплати

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що сьогодні 30 січня 2020 року (четвер ), останній день сплати: · ПДВ за грудень платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю; · акцизного податку за грудень; · рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України за грудень; · плати за землю (земельний податок та/або орендна плата за земельні ділянки державної або комунальної власності) (крім громадян) за грудень; · податку на доходи фізичних осіб з нарахованого, але не виплаченого доходу за грудень; · військового збору з нарахованого, але не виплаченого доходу за грудень. Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

Школа маленького футболіста

Школа маленького футболіста

Шановні батьки! Запрошуємо Вас записати Вашу дитину у Школу маленького футболіста «Котигорошко», де його фізичним розвитком, розвитком витривалості, здорової конкурентності та спритності опікуватимуться досвідчені тренери.

Податківці роз’яснюють роботодавцям важливість офіційного працевлаштування найманих працівників

Податківці роз’яснюють роботодавцям важливість офіційного працевлаштування найманих працівників

Представники Держпраці спільно з податківцями відповідно до доручення Прем’єр-міністра України проводять посилену роз’яснювальну роботу з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування. Під час таких заходів роботодавцям розповідатимуть про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин. Заходи проводять для підвищення відповідальності роботодавців під час виконання законодавства про працю та виявлення тих, які використовують неоформлену найману працю. Суб’єкти господарювання після таких роз’яснювальних візитів матимуть змогу добровільно оформити всіх працівників відповідно до чинного законодавства. Водночас звертаємо увагу, що після роз’яснювальних заходів працівниками контролюючих органів будуть проводитися перевірки зазначених суб’єктів господарювання щодо дотримання законодавства про працю. У разі виявлення порушень роботодавцям доведеться сплатити значні суми штрафів, передбачені законодавством за такі порушення. Нагадуємо, що офіційне працевлаштування – це захист соціальних інтересів громадян, гарантування права на соціальні виплати та пенсійне забезпечення. Крім того, незадекларована праця знижує доходи державного бюджету, а отже і можливість фінансування державних програм соціального спрямування. Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

Оголошено XII конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Оголошено XII конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 17.01.2020 № 128/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» Координаційний центр з надання правової допомоги повідомляє про проведення з 20 січня по 30 березня 2020 року конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – конкурс).

"Безпрецедентний прояв зла": Голокост - кровоточива рана на тілі людства

"Безпрецедентний прояв зла": Голокост - кровоточива рана на тілі людства

Голокост позначає систематичне, переслідування і вбивство шести мільйонів євреїв, що його вчинив офіційно та за допомогою державної бюрократії нацистський режим і колабораціоністи. Голокост — слово грецького походження, що означає «всеспалення». Нацисти, які прийшли до влади в Німеччині в січні 1933 року, вважали, що німці належали до «вищої раси», ніж інші народи, і що євреї, котрих вони вважали «меншовартими», були чужинцями та становили загрозу для так званої німецької расової спільноти.

Сесія селищної ради

Сесія селищної ради

05 лютого  2020 року о 10 годині в залі засідань районної ради відбудеться чергове  засідання XXV сесії  VIII  скликання Любарської селищної ради.

Дорога  Любар – Хмільник

Дорога Любар – Хмільник

    Любарська селищна рада неодноразового зверталась до відповідного  департаменту  Житомирської обласної адміністрації щодо критичного стану автомобільної дороги  Любар – Хмільник – Лука Боярська , Нова Ушиця ,   оскільки дана дорога обласного  значення та потребує залучення коштів державного бюджету .