В с. Горопаї Любарської селищної ради відбулися збори громадян

19 червня  2018р.  в  с. Горопаї  Любарської селищної ради відбулися збори громадян. На зустріч жителями прибули голова селищної ради Володимир Герасимчук, начальник управління  праці та соціального захисту населення РДА Уманець Галина та представник Любарського військового комісаріату Роман Абрамчук.

Робоча поїздка до Бродського району Львівської області.

18 червня 2018 року зафінансової підтримки депутата обласної ради Ходака Ігоря Євгеновича,ініціативи відділу економічного розвитку та інвестицій Любарської селищної ради на запрошення директора Львівської аграрної дорадчої служби Івана Паньківа відбулась робоча поїздка до Бродського району Львівської області.

Об’їзд багатодітних сімей та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах

11.06.2018 р. заступником з питань діяльності виконавчих органів Любарської селищної ради А.М. Осипенко, начальником служби у справах дітей селищної ради Л.Л. Ющенко, заступником директора ЦСССДМ Кришталь О.В., провідним фахівцем ЦСССДМ Любарської селищної ради Киналь В.Ю. та завідуючою ФП Батюх Ю.П відбувся  плановий об’їзд багатодітних сімей та сімей, які перебувають на обліку, як такі, що опинилися у складних життєвих обставинах по території села Мала Деревичка, Любарського району.

Оголошення про оприлюднення проектів регуляторного акту!

Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 12.06.2018 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішеня сесії Любарської селищної ради

УВАГА! РОЗПОЧАТО ФОРМУВАННЯ КООРДИНАЦІЙНОЇ РАДИ З ПИТАНЬ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ

Реалізація бюджету участі в Любарській селищній раді об’єднаної територіальної громади не можлива без ефективної Координаційної ради з питань бюджету участі. Адже саме на Координаційну раду покладаються розробка параметрів бюджету участі, забезпечення організації та проведення зустрічей з мешканцями селища, майстер-класів, тренінгів з написання проектів бюджету участі, контроль за дотриманням рівних умов для членів територіальної громади на всіх етапах бюджету участі та багато іншого.

Оголошення про оприлюднення проекту регуляторного акту!

 Відповідно до ст.9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 08.06.2018 року в мережі інтернет на офіційному веб сайті Любарської селищної ради опубліковано проект регуляторного акту