Покращення матеріально-технічної бази шкіл ОТГ

Покращення матеріально-технічної бази шкіл ОТГ

 В перші дні року відбулися поїздки начальника відділу освіти, молоді та спорту ОТГ Осипеко Алли Миколаївни  та  Данилко Ольги Миколаївни. Опрацювався великий перелік питань, від функціонування системи опалення шкіл до забезпечення новим якісним обладнанням (ноутбуками, ламінаторами, сучасними копіювальними центрами).

Хокейний турнір відбувся

Хокейний турнір відбувся

13 січня  2019 року  о 12 годині дня  відбувся  турнір з хокею серед чоловіків,  присвячений  75- річниці визволення  Любара від німецько- фашистських  загарбників.

Хокей в Любарі

Хокей в Любарі

13.01.2019 року о 12:00 на льодовому майданчику  (в районі автопарку по вулиці незалежності) відбудуться  змагання з хокею серед чоловіків,  присвячені  75-й річниці визволення Любарського району від німецько-фашистських загарбників.

Чи варто робити свято

Чи варто робити свято

19 грудня 2018 року відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки. Жителі Любара довго чекали на гідну прикрасу новорічних свят, яка б милувала око всіх жителів Любарського району. З метою багаторічного використання було придбано штучну ялинку. На придбання ялинки та новорічних прикрас Любарською селищною радою було витрачено понад  50тисяч гривень.

Вшанування пам'яті загиблим визволителям Любарщини

Вшанування пам'яті загиблим визволителям Любарщини

  9 січня 2019 року  керівництво району та  селища спільно з працівниками райдержадміністрації, районної ради, селищної ради та усіма бажаючими здійснили покладання квітів з нагоди 75-річниці  визволення Любарщини від фашистських загарбників.

СТАТУТ

СТАТУТ

Любарська селищна рада пропонує для ознайомлення та надання пропозицій  проект статуту Любарської  об’єднаної  територіальної громади

Другий етап змагань з волейболу

Другий етап змагань з волейболу

23 грудня 2018 року сектором  молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради було організовано та проведено другий етап змагань з волейболу «Новорічні зустрічі». Цього разу змагалися команди дівчат 5-9 класів.