Комісія з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини

26.10.2018 р.відбулось засідання чергової комісії з питань захисту прав дитини, на розгляд якої було винесено 7 питань, а саме: щодо охорони майна дітей при купівлі -продажу будинку,в якому зареєстровані та проживають малолітні діти, встановлення опіки над майном дитини, позбавленої батьківського піклування, щодо доцільності (недоцільності) повернення із будинку дитини малолітньої дитини в сім’ю, розглядались питання щодо ситуацій, що склалися у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Робоча поїздка

Робоча поїздка

      Відбулась робоча поїздка секретаря ради Янко В.В. та заступника селищного голови Осипенко А.М. з питань готовності навчальних закладів до роботи в  осінньо - зимовий період.

в Малій Деревичці відбулося свято села

в Малій Деревичці відбулося свято села

         21 жовтня в Малій Деревичці відбулося свято села.    Свято для села довгоочікуване, адже громада села отримала від Любарської селищної ради у власність приміщення бувшого дитячого садка, яке на протязі багатьох років стояло напівзруйнованим. На загальних зборах громадян було вирішено власними силами відновити приміщення та організувати в ньому заклад для проведення ритуальних обідів.