3 грудня - Міжнародний День людей з інвалідністю

3 грудня - Міжнародний День людей з інвалідністю

День було засновано в 1992 році Генеральною Асамблеєю ООН. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Міжнародний день інвалідів акцентує увагу суспільства на перевагах, які воно отримує від участі інвалідів у політичному, соціальному, економічному і культурному житті.

Відбулася XI позачергова сесія VIII скликання Любарської селищної ради

Відбулася XI позачергова сесія VIII скликання Любарської селищної ради

 30 листопада 2018 року в залі засідань  відбулася XI позачергова сесія VIII скликання Любарської селищної ради. На засідання прибуло 21 депутат. На початку сесії, як започаткувалось, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих в зоні АТО.

ПЕРЕМОГИ ТА ВИКЛИКИ  ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ (БЮДЖЕТУ УЧАСТІ)  2018-2019

ПЕРЕМОГИ ТА ВИКЛИКИ ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ (БЮДЖЕТУ УЧАСТІ) 2018-2019

Перший workshop «Перемоги та виклики громадського бюджету (бюджету участі) 2018-2019» стане простором для обміну досвіду та дискусій стосовно нового та надзвичайно динамічного суспільного явища — громадського бюджету (бюджету участі).

Тренінг

Тренінг

28 листопада 2018 року відбувся тренінг на тему: «Національної стратегії реформування системи інституційного догляду та виховання дітей».

Липненський коператив отримає підтримку

Липненський коператив отримає підтримку

ОДНОГОЛОСНО ЗА: обласна комісія  по наданню фінансової підтримки сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам підтримала наш проект по створенню молочного кооперативу на базі Липненського старостинського округу, а саме кооператив отримає  200 000 грн. з обласного бюджету на придбання обладнання.