Основні переваги при створенні ОСББ

Основні переваги при створенні ОСББ

Реформою житлово-комунального господарства передбачено створення в Україні конкурентного ринку послуг у житлово-комунальному господарстві. Одним із основних завдань у житловій сфері залишається процес впровадження ефективних форм управління своїм майном та його збереження шляхом створення ОСББ,призначення управителів багатоквартирних будинків.

U-LEAD

U-LEAD

Програма «U-LEAD з Європою» прагне тісно співпрацювати з організаціями громадянського суспільства (ОГС/ГО), які сприяють децентралізації на регіональному і місцевому рівнях та підтримують розвиток громад, та запрошує ГО подавати свої проектні пропозиції, щоб отримати фінансування своїх проектів.

Об'їзд будинків соціального призначення

Об'їзд будинків соціального призначення

15.11.2018 року спеціалістами служби у справах дітей Любарської селищної ради, спільно із в.о. старости Привітівського старостинського округу, Власюком О.М. був здійснений плановий об’їзд осіб, із якими заключні договори найму соціального житла.

Перепоховання останків воїнів які загинули в боях за Любарський район

Перепоховання останків воїнів які загинули в боях за Любарський район

20.11.2018 року. жителі  села Привітів,  керівництво Любарської селищної об’єднаної територіальної громади та Любарського району  вшанували пам'ять і провели поховання екіпажу бомбардувальника СБ-2  №308814,  який загинув у повітряному бою  з фашистськими загарбниками  над селом  Привітів у липні 1941р.

УВАГА!!! УВАГА!!! Відключення водопостачання...

УВАГА!!! УВАГА!!! Відключення водопостачання...

 Відділ житлово-комунально господарства, архітектури, будівництва, надзвичайних ситуацій, благоустрою та інфраструктури Любарської селищної ради повідомляє, що у з’язку з проведенням ремонтних робіт з усунення поривів в с.Громада та с.Н.Любар (вул.Гвардійців Кантемирівців) до 25 листопада буде відключенно водопостачання.

Гордість батьків та нашого району!

Гордість батьків та нашого району!

Незважаючи на те, що теперішня молодь не бажає проходити строкову військову службу у Збройних Силах України, ухиляючись від неї усіма можливими способами, все ж таки є гарні приклади для наслідування. Серед таких, старший солдат КУЗЬМИШИН Сергій Олександрович, з села Вигнанка Любарського району. Не дивлячись ні на що, він не злякався стати до лав Збройних Сил України та гідно виконав свій військовий обов’язок.

В Любарському районному будинку культури пройшли  урочистості  до Дня  працівника сільського господарства

В Любарському районному будинку культури пройшли урочистості до Дня працівника сільського господарства

 Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам і День працівників сільського господарства – це професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік.

Ярмарок професій

Ярмарок професій

     Вибір професії – один з найскладніших і найвідповідальніших кроків в житті молодої людини. Визначитися з цим вибором молоді щороку допомагають фахівці Любарської районної філії Житомирського ОЦЗ та працівники відділу освіти.