«Чому він загинув, а я живий?» ти як?

«Чому він загинув, а я живий?» ти як?

Коли людина втрачає когось із близьких або ж опиняється у ситуації, яка загрожує життю, і стає свідком смерті інших, у неї може сформуватися синдром вцілілого. Вона знецінює власний негативний досвід, відчуває сором та провину, позаяк вважає, що не доклала зусиль, аби врятувати життя. Синдром вцілілого може бути частиною посттравматичного стресового розладу (ПТСР), та значно частіше причиною є стрес і глибокі переживання. І найбільш дієвою допомогою, як не дивно, є прості слова й турбота близьких.

#Плічопліч : Було дуже страшно, але ми дочекалися звільнення, - подружжя з Трифонівки

#Плічопліч : Було дуже страшно, але ми дочекалися звільнення, - подружжя з Трифонівки

У Трифонівці Великоолександрівської громади Херсонської області, в межах державного проєкту «Пліч-опліч», продовжуються роботи з відновлення 165 об’єктів, які зазнали пошкоджень внаслідок збройної агресії рф проти України: з них 162 житлові будинки та 3 об’єкти соціальної інфраструктури.

Повідомлення RASFF стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу, що експортувалось з Польщі   

Повідомлення RASFF стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу, що експортувалось з Польщі   

     Житомирське районне управління Головного управлінння Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 04.08.2023 р. №2023.4661-fup3 стосовно виявлення кадмію в авокадо з Перу (виробник: Agro San Jacinto S.A.C.), що експортувалось з Польщі (оптовик: RK-Impex.PL SP.ZOO, Przemysl) до України (отримувач: ТОВ «Вподобайка», площа Десятого Квітня 1, к. 52, м. Одеса, 65009).

Орендуєте помешкання? Огляньте його, ознайомтесь з документами, аж тоді платіть, -  поліція

Орендуєте помешкання? Огляньте його, ознайомтесь з документами, аж тоді платіть, - поліція

  Днями на Житомирщині жінка натрапила на таку поширену схему шахрайства. Вона переказала завдаток за винайм квартири, однак залишилася без бажаного житла та власних коштів. Поліцейським заявниця розповіла, що на одній з популярних Інтернет-платформ знайшла оголошення щодо оренди житла. Жінка, переглянувши гарні фото, вже уявляла переїзд…