Любарський РВК

Любарський РВК

        Любарський районний військовий комісаріат запрошує на військову службу за контрактом до 72 ОМБр 72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців (72 ОМБр,) — військове формування механізованих військ Збройних сил України.

Як саме задекларувати спадщину чи подарунок, отримані  впродовж 2018 року

Як саме задекларувати спадщину чи подарунок, отримані впродовж 2018 року

Бердичівське управління ГУ ДФС у Житомирській області повідомляє, що для декларування доходів громадян-спадкоємців або обдаровуваних розподіляють на дві категорії: ті, хто зобов’язані подати річну декларацію та ті, хто має право подати декларацію. До якої з категорій віднести спадкоємця залежить від ступеня його споріднення зі спадкодавцем, а також резидентського статусу.

До уваги платників податків!

До уваги платників податків!

Бердичівське управління ГУ ДФС у Житомирській області  нагадує, що   01березня 2019 року (п’ятниця), останній день сплати:  

Вшанування памяті Героїв майдану

Вшанування памяті Героїв майдану

Чотири роки тому 20 лютого під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. Саме в цей день уся Україна вшановує подвиг учасників Революції Гідності - від маленького села чи селища до великих міст та містечок.

24 лютого відбулися змагання з футзалу серед чоловіків

24 лютого відбулися змагання з футзалу серед чоловіків

Розвиток і популяризація спортивно-масової роботи, організація фізкультурно-оздоровчої та виховної  роботи,  підтримання та зміцнення здоров’я населення, залучення його до систематичних занять спортом – такі завдання ставить перед собою сектор молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради. З цією метою проводиться ряд змагань, покликаних залучити до заняття спортом не тільки школярів та молодих людей, але й більш доросле населення.

Комісія з питань захисту прав дитини

Комісія з питань захисту прав дитини

З початку 2019 року Служба у справах дітей Любарської селищної ради організувала 4 комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Любарської селищної ради.

Головино відбулися фінальні змагання з футзалу

Головино відбулися фінальні змагання з футзалу

19 лютого у смт. Головино відбулися фінальні змагання з футзалу серед  дівчат  під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?». Змагання проводилися ГО Житомирської територіальної організації ВФСТ  «Колос». Честь Любарської громади захищали три команди.

Відкриття «Інклюзивно-ресурсного  центру»

Відкриття «Інклюзивно-ресурсного центру»

19. 02. 2019 року відбулося відкриття «Інклюзивно-ресурсного  центру» Любарської селищної ради, який створений  з метою забезпечення прав дітей з особливими освітніми потребами  віком від 2 до 18 років на здобуття дошкільної, загальної середньої освіти, професійної освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно – розвиткових послуг  та забезпечення їх системного кваліфікованого супроводу.