Любарське бюро правової допомоги: виїзний прийом в Великодеревичівському старостинському окрузі

Любарське бюро правової допомоги: виїзний прийом в Великодеревичівському старостинському окрузі

13 лютого 2019 р. заступник начальника відділу "Любарське бюро правової допомоги" Поварчук Наталія Володимирівна спільно з в.о.начальника відділу Любарського ДРАЦС ГТУЮ у Житомирській області Мартинюк Надією Миколаївною здійснили виїзний прийом громадян в Великодеревичівському старостинському окрузі Любарської ОТГ.      Під час прийому серед громадян провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань захисту прав аграріїв від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю та розповіла про можливість оперативного отримання безоплатної правової допомоги.     2 Громадян, які прийшли на зустріч з фахівцем, цікавили такі питання: - Прийняття спадщини за законом, - Складення заповіту, - Призначення пенсії за віком.      Кожне питання розглянули та пояснили громадянам правовий механізм вирішення проблеми.

УВАГА!     Завершується третя хвиля набору депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на навчальні семінари з актуальних питань депутатської діяльності в рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади»

УВАГА! Завершується третя хвиля набору депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на навчальні семінари з актуальних питань депутатської діяльності в рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади»

   У рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади», який реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», Інститут Політичної Освіти організує низку семінарів для депутатів ОТГ.

Юні екскурсоводи стежками рідного краю

Юні екскурсоводи стежками рідного краю

   Школа покликана стати тим місцем для особистості учня і вчителя, де буде духовно збагачуватись кожен учасник навчально-виховного процесу, де буде формуватись громадська зрілість і особиста відповідальність за свій вклад у національно-культурне відродження України у розбудову держави.

Позачергова ХІІІ сесія VIII скликання відбулася

Позачергова ХІІІ сесія VIII скликання відбулася

06 лютого 2019 року в залі засідань  відбулась XIІІ позачергова сесія VIII скликання Любарської селищної ради. На засідання сесії прибуло 24 депутати. Сесія  розпочалась хвилиною мовчання вшанування  пам’яті загиблих в зоні АТО.

"Я МАЮ ПРАВО"

"Я МАЮ ПРАВО"

В рамках реалізації загальнонаціонального правопросвітницького проекту "Я МАЮ ПРАВО" 05 лютого 2019 року начальник відділу "Любарське бюро правової допомоги" Бердчівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Зубко Олена Костянтинівна спільно з провідним фахівцем з профорієнтації Любарської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості Радіоновою Оксаною Іванівною провели лекцію для студентів І та ІІ курсів Любарського професійного ліцею. Олена Зубко ознайомила учасників заходу щодо протидії булінгу та відповідальність за вчинення булінгу, а також про виборчі права громадян, які голосують вперше. Оксана Радіонова розповіла про можливості звернення до Любарської районної філії, щодо складення резюме, співбесіда з роботодавцями, та Топ 25 професій майбутнього. Присутні отримали інформаційні матеріали та брошури з вказаними телефонами гарячих ліній для звернень.

СТАРТУВАЛА ТРЕТЯ ХВИЛЯ НАБОРУ ДЕПУТАТІВ ОТГ НА СЕМІНАРИ 2019 Р.

СТАРТУВАЛА ТРЕТЯ ХВИЛЯ НАБОРУ ДЕПУТАТІВ ОТГ НА СЕМІНАРИ 2019 Р.

Стартувала третя хвиля набору депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на навчальні семінари з актуальних питань депутатської діяльності в рамках проекту «Сильні ради – спроможні громади»