Фото без опису

 

Питання бюджету, комунальної власності, соціально-економічного розвитку , інвестиційної діяльності, малого та середнього бізнесу, гуманітарних питань  та з питань дотримання законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування

778.Про перейменування вулиць  та провулків в смт. Любар Любарської селищної територіальної громади.

779.Про намір передачі в оренду комунального майна та включення його до Переліку об’єктів оренди другого типу.

780.Про продовження договорів оренди комунального майна Любарської селищної ради без проведення аукціону.

781.Про надання дозволу на списання з балансу КНП «Любарська лікарня» основних засобів.

782. Про безоплатне прийняття до комунальної власності Любарської селищної ради артсвердловини, яка знаходиться у власності ТОВ «Хмільницьке».

783.Про затвердження актів приймання-передачі продуктів харчування комунальної власності Любарської селищної ради.

784.Про закриття  груп для дітей дошкільного віку Мотовилівського ЗДО «Дзвіночок», Привітівського ЗДО «Малятко»,  Новочорторийського ЗДО Любарської селищної ради та внесення змін до штатного розпису закладів.

 

785.Про внесення змін до штатного розпису інформаційно-методичного центру відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

 

786.Про внесення змін до штатного розпису централізованої бухгалтерії  відділу освіти, молоді та спорту Любарської селищної ради.

 

787.Про  внесення  змін  до  штатного розпису Любарського  територіального центру  соціального  обслуговування (надання  соціальних  послуг).

788.Про скорочення штатної чисельності КЗ «Любарська школа мистецтв» Любарської селищної ради.

789.Про внесення змін до структури та  штатної чисельності Комунального підприємства по обслуговуванню адміністративних приміщень об’єктів комунальної власності Любарської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2022 рік.

790.Про внесення змін до структури та  штатної чисельності апарату селищної ради та її виконавчих органів на 2022 рік.

791.Про затвердження структури та  штатної чисельності апарату селищної  ради та її виконавчих органів на 2023 рік.

792.Про затвердження рішень виконавчого комітету селищної ради.

793.Про затвердження розпорядження селищного голови.

798. Про внесення змін до штатного розпису Центру соціальних служб

Любарської селищної ради .

 

Питання агропромислового  комплексу, земельних відносин, використання природних ресурсів та розвитку населених пунктів Любарської територіальної громади, планування та забудови територій

794. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок  з подальшою передачею їх в оренду ТОВ «СЕРВІСАГРОТЕХ».

795. Про  надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок  з подальшою передачею їх в оренду ТОВ «Словянський комбінат мясопродуктів».

796.Про визнання таким, що втратило чинність рішення ради від 28.06.2022 року № 773 «Про   надання дозволу на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок ПП «Кайлас-К». 

797. Про   надання дозволу на розробку проекту  із землеустрою щодо відведення земельних  ділянок з подальшою передачею їх в постійне користування.