Важлива інформація

Важлива інформація

За даними Центру громадського здоров’я України, станом на 9:00 21 квітня в Україні 6125 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

Шановні жителі Любарської громади

Шановні жителі Любарської громади

Сьогодні в Україні і в нашій громаді, зокрема, склалась надзвичайно складна ситуація. Розповсюдження коронавірусної інфекції ставить під загрозу життя та здоров’я жителів нашої громади.

До уваги платників податків!!!

До уваги платників податків!!!

Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що 17 квітня 2020 року (п’ятниця), останній день сплати: < u> · авансового внеску з єдиного податку на квітень платниками, віднесеними до першої та другої груп; єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування фізичними особами — підприємцями, в тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, та особами, які провадять незалежну професійну діяльність, і членами фермерського господарства за I квартал 2020 р. · Зауважимо, що за періоди з 1 до 31 березня та з 1 до 30 квітня (включно) тимчасово звільняються від нарахування, обчислення та сплати ЄСВ за себе підприємці незалежно від системи оподаткування, самозайняті особи, та члени фермерських господарств, якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню на інших підставах. Такі періоди входять до страхового стажу, та вважається, що страхові суми було сплачено в розмірі мінімального страхового внеску (Закон України від 17.03.2020 г. № 533-IX). < /em> За I квартал 2020 року підприємці, особи, які проводять незалежну професійну діяльність та член фермерських господарств мають право сплачувати єдиний внесок у розмірі 2078,12 грн. (1039,06 *2). Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

До уваги платників податків!!!

До уваги платників податків!!!

Нові зміни в законодавстві стосовно єдиного соціального внеску. З 2 квітня почав діяти Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-2019)» № 540-IX від 30.03.2020р. Відповідно до внесених змін до Закону України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» у зв’язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби фізичні особи – підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства тимчасово звільняються від нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування в частині сум, що підлягають нарахуванню, обчисленню та сплаті такими особами за періоди з 01 березня по 31 березня та з 01 квітня по 30 квітня 2020 року за себе. Такі особи можуть прийняти рішення про нарахування, обчислення та сплату єдиного внеску за періоди з 01 березня по 31 березня та з 01 квітня по 30 квітня 2020 року у розмірах та порядку, визначених Законом № 2464. У такому разі, інформація про сплачені суми зазначається у звітності про нарахування ЄВ, за звітний період, визначений для таких осіб Законом № 2464. Також тимчасово штрафні санкції не застосовуються за наступні порушення, вчинені у періоди з 1 по 31 березня, з 1 квітня по 30 квітня та з 1 по 31 травня 2020 року: несвоєчасн а сплата (несвоєчасне перерахування) єдиного внеску; неповна сплата або несвоєчасна сплата суми єдиного внеску одночасно з видачею сум виплат, на які нараховується єдиний внесок (авансових платежів); несвоєчасне подання звітності, передбаченої цим Законом до податкових органів. Протягом періодів з 01 березня по 31 березня, з 01 квітня по 30 квітня 2020 та з1 по 31 травня року платникам єдиного внеску не нараховується пеня. Бердичівське управління ГУ ДПС у Житомирській області

ЛЮБАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ІНФОРМУЄ

ЛЮБАРСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ІНФОРМУЄ

відповідно протоколу № 6 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 9 квітня 2020 р. «Про заходи протидії пожежам у природних екосистемах у пожежонебезпечний період 2020 року» рекомендовано:

Дорогі жителі Любарщини!

Дорогі жителі Любарщини!

Напередодні Великодніх свят звертаюся до вас із проханням: потурбуйтеся про власне здоров’я та здоров’я своїх близьких – залишайтеся на вихідні та свята вдома!

Оголошення

Оголошення

На Житомирщині станом на 9 годину 14 квітня за добу зареєстровано 18 нових лабораторно підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Сесія селищної ради

Сесія селищної ради

16 квітня  2020 року о 10 годині в залі засідань районної ради відбудеться  засідання XXIX сесії  VIII  скликання Любарської селищної ради.